Netwerk diensten

Installatie en beheer

Wij verzorgen de volledige installatie en beheer van bedrijfsnetwerken, zoals o.a.:


Neem contact op zodat wij uw vragen direct kunnen beantwoorden.


Open Source Software

De ervaring leert dat software leveranciers en fabrikanten vaak niet in staat zijn om complexe problemen snel en effectief op te lossen. Bij gesloten software heeft men helaas vaak weinig alternatief. Dit maakt ons een groot voorstander van Open Source Software. Wij willen onze klanten graag van dienst kunnen zijn zonder een grote afhankelijkheid van verschillende leveranciers en fabrikanten.

Aangezien wij programmeurs zijn, biedt Open Source Software ons de optie om zelf de oorzaak van een ingewikkeld probleem te onderzoeken en op te lossen. Daarnaast biedt het betere mogelijkheden om software aan te passen aan de wensen van gebruikers.

Jaren geleden zagen we al de vele voordelen en mogelijkheden. Inmiddels baseren we complete netwerken op Linux en andere Open Source Software. Dit wordt aangevuld met gesloten software indien er geen geschikt alternatief voorhanden is.

 CentOS      Pacemaker      KVM      Webmin      Nginx      Apache      PHP      MariaDB      MySQL      Dovecot      Postfix      Samba      Monitorix