Netwerk hardware producten

NetMaster server

Een Linux server als hart van uw netwerk infrastructuur. Er zijn zeer veel servers en configuraties leverbaar, afhankelijk van de gewenste toepassing, zoals o.a.:

NetMaster RouterMulti-WAN firewall/router met SSH/VPN toegang en IDS
NetMaster MessengerPOP3/IMAP/MAPI mail en fax server met internet firewall/router
NetMaster PBXVOIP telefooncentrale met internet firewall/router en IDS
NetMaster WebWebserver en mail server voor het hosten van internet sites
NetMaster BackupBackup server met lokale en offsite backup mogelijkheden
NetMaster HostVirtualisatie server voor het hosten van VPS, VM's en containers
NetMaster ServerFlexibele server geschikt voor alle bovenstaande toepassingen
NetMaster ClusterFlexibele geclusterde server geschikt voor alle toepassingen

Alle systemen zijn toegankelijk voor Windows, Linux en Mac OS X werkplekken. Alle apparatuur is direct aan te sluiten op internet omdat ze voorzien zijn van een firewall.

De systemen kunnen volledig op afstand worden beheerd en zijn optioneel beschikbaar met een onderhoudscontract. NetMaster servers worden op maat gemaakt en zijn in vele hardware configuraties en behuizingen leverbaar. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden via de contact pagina.

NIEUWS: Sinds 1 augustus is versie 7 beschikbaar met veel verbeteringen in de backup, firewall, mail afhandeling en monitoring software. De configuratie is sterk vereenvoudigd. We hebben de management software inmiddels ook volledig geschikt voor versie 6.

NetMaster Cluster

Volledig redundant uitgevoerd netwerk systeem, bedoeld voor bedrijfskritische toepassingen. Beschikbaar voor diverse internet en cloud toepassingen. Tevens inzetbaar als 'High Availability' en 'High Performance' server systeem in een lokale netwerken.

Er is een volledig redundant netwerksysteem te realiseren met slechts twee NetMaster servers. Bij uitval van een server draait het gehele systeem automatisch op de nog werkende server. De opslagcapaciteit en redundantie kan eenvoudig vergroot worden door NetMaster servers toe te voegen. Tevens kan de rekenkracht opgeschaald worden door het toevoegen van NetMaster Nodes en het gebruik van 'Load Balancing'.

Het NetMaster Cluster systeem wordt op dit moment gebruikt door klanten die een betaalbaar redundant systeem zoeken met groei mogelijkheden. De opgeleverde toepassingen zijn met name webshops en andere online business vormen, die continu beschikbaar dienen te zijn. Het systeem is zeer flexibel inzetbaar en bevat vrijwel geen afhankelijkheid van de gebruikte hardware.