Internet diensten

Hosting

    
FD Systems beschikt over meerdere servers en locaties waar uw websites kunnen worden geplaatst. Hierbij verzorgen wij het gehele traject van domeinregistratie tot installatie en server beheer.

Naast webhosting bieden wij o.a. uitgebreide e-mail faciliteiten met mail sorteringen en virtualisatie van Windows en Linux servers (VPS). Er zijn beveiligde verbindingen mogelijk met uw bedrijfsnetwerk, om internet voorzieningen een onderdeel van uw bedrijfsvoering te laten zijn.

Onze klanten bestaan voor het grootste deel uit bedrijven die meer willen dan een eenvoudig webhosting pakketje. De techniek en maatwerk zijn onze specialiteit, waardoor wij aan bijzondere wensen altijd wel kunnen voldoen.

Dedicated servers

Indien u liever een eigen server of cluster heeft, leveren wij op maat compleet ingerichte Linux en Windows systemen. U kunt bij ons terecht voor alle technische zaken als installatie, onderhoud, beveiliging en backups.

Een server kan bij ons worden gehuurd voor een vast bedrag per maand, waarbij al het onderhoud is inbegrepen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een server aan te schaffen, met onderhoud via een service contract of geheel vrijblijvend op afroep tegen een vast uurtarief. Hiermee bieden wij u alle mogelijkheden van een eigen server met volledige flexibiliteit in het onderhoud en beheer.

Wij voorzien diverse bedrijven van servers en clusters voor o.a. webhosting en desktop virtualisatie voor het realiseren van mobiele werkplekken.

Uw bedrijf op internet

    
Steeds meer bedrijven willen de functionaliteit van hun netwerk geheel via internet beschikbaar hebben. Hierdoor maakt het niet meer uit of de medewerkers op kantoor, thuis of mobiel werken.

Wij bieden diverse oplossingen voor telewerken en "Cloud computing". Uw bedrijfsnetwerk kan worden aangepast zodat medewerkers via internet toegang krijgen. Ook is het mogelijk om het gehele netwerk op internet te plaatsen. Wij dragen zorg voor de beschikbaarheid en beveiliging van uw netwerk.

De mogelijkheden zijn legio en wij leveren hierin uitsluitend maatwerk. Hierdoor haalt u maximaal rendement uit uw netwerkinfrastructuur.
Onze oplossingen zijn flexibel van opzet, zodat er altijd aanpassingen mogelijk zijn bij veranderende wensen en de groei van uw bedrijf.