Development van software en hardware

Software ontwikkeling

  
FD Systems ontwikkeld software voor Windows en Linux. Hierbij ligt de focus op het internet, de communicatie tussen apparatuur en het beheer van computers en de netwerkinfrastructuur.

Veel van onze software is bedoeld om het werk van systeembeheerders te vereenvoudigen. Complexe handelingen proberen we te automatiseren om de betrouwbaarheid van netwerken te verhogen en het beheer en gebruik eenvoudiger te maken.

De programmatuur wordt veelal geschreven in C/C++, Delphi/Pascal, PHP en diverse scripttalen.

Hardware ontwikkeling

    
Op klantenspecificatie ontwikkelen wij elektronica. Hierbij ontwerpen we schema's en print-layouts, schrijven embedded software en verzorgen de produktie van prototypes en kleine series. Wij richten ons voornamelijk op toepassingen met microcontrollers in o.a. machinebesturingen en communicatie-systemen voor industrieele toepassingen.

Enkele van onze specialiteiten zijn:

Consultancy

    

De ontwikkeling van hardware en software gebeurd over het algemeen op basis van consultancy. Het is mogelijk om u voor een periode te ondersteunen bij de ontwikkeling van elektronische apparatuur en automatisering systemen.
Wij hebben ervaring met het opzetten van specificaties, hardware ontwerpen, software ontwikkeling, het uitvoeren van proeftrajecten, installatie, kwaliteitscontrole, troubleshooting, projectleiding en het optreden als intermediair tussen leveranciers, klant en eindgebruiker.